O Mnie
Jestem miłośniczką cukiernictwa, które jest dla mnie nie tylko pracą, lecz prawdziwą pasją. Moją determinację, wytrwałość i unikalne podejście do cukiernictwa, szczególnie do nowoczesnego cukiernictwa, a także miłość do słodkości oraz drugiego człowieka, przekładam na tworzone przeze mnie unikatowe desery.
Staram się, by każde moje słodkie dzieło zapewniało niezapomniane doznania smakowe oraz piękne kulinarne wspomnienia dla każdej osoby – dla moich klientów oraz kursantów, których mam przyjemność również szkolić. Wierzę, że słodkości mają moc czynienia chwil lepszymi, a tym samym pozostawiają ślad w naszych wspomnieniach, czyniąc je wartymi zapamiętania.
Dzięki współpracy z renomowanymi światowymi cukiernikami, m. in.: Gregory Doyenem, Damienem Wagerem, Ksenią Penkiną, Miquel Guarro, Jesus Escalerac, Ramonem Morato oraz Dinarą Kasko, rozwinęłam swoje umiejętności i zdobyłam doświadczenie, które pozwoliło mi spojrzeć na cukiernictwo w mój autorski, kolorowy sposób, pozostawiając przestrzeń na bezustanne samodoskonalenie się w tej sztuce.
Moja przygoda z cukiernictwem jest nie tylko wyrazem umiejętności, ale formą dzielenia się moimi uczuciami i emocjami. Moje kreacje to prawdziwy mikrokosmos smaku i tekstury, gdzie każdy kęs to odkrycie nowych doznań.
W swojej karierze nie tylko zajmuję się cukiernictwem, ale także jestem doświadczonym food stylistą. Moje doświadczenie w tej dziedzinie zdobywałam m.in. przy boku Beaty Szmitki, co pozwoliło mi na udział w licznych kampaniach telewizyjnych i prasowych. Pracowałam dla renomowanych firm, takich jak Kruszwica, Da Grasso, Aryzta, Mlekpol, Łowicz, Piątnica, Polskie Eko Zagrody, Pomadek oraz Wierzejki. Moja pasja do tworzenia estetycznych i kreatywnych kompozycji kulinarnej jest niezmiennie mocna, a moje doświadczenie pozwala mi dostarczać klientom niezapomnianych wrażeń wizualnych i smakowych.